Cserkeszőlő

A Tisza és a Hármas-kőrös között fekszik Jász-Nagykun-Szolnok megyében. Népessége rendkívül alacsony, ám a település annál hangulatosabb és kellemes élményt nyújt a látogatóknak. Ajánljuk mindenkinek, aki csendes pihenésre vágyik, távol a nyüzsgő városok zajától. Autóval és tömegközlekedési eszközökkel is jól megközelíthető.

Cserkeszőlő részletes bemutatása

Gyógy- és strandfürdő

2015-ben az év fürdőjévé választották a közönség szavazatok alapján. A gyógyvíz 2.300 méteres mélységről tör fel, magas alkáli-klorid és hidrogén-karbonát tartalmával pedig alkalmas a mozgásszervi és reumatikus betegségek gyógyítására. A gyógy- és strandfürdő kilenc medencével, csúszdákkal, mini golffal, röplabda és futball pályával várja vendégeit. A fürdő egész évben bátran látogatható nemtől és kortól függetlenül.

A szauna szigeten, gyógysó szobákban további felfrissüléshez juthatnak, valamint a helyszínen természetgyógyász szakemberek is állnak rendelkezésre a gyógyulni és rehabilitálódni vágyók számára.

Cserkeszőlő festői tájai

Környéke jelentős természeti értékekkel bír. Az Alföld jellegzetes kunhalmai egyedi látványt nyújtanak a kirándulásra indulóknak, melyek természeti védelmére nagy hangsúlyt fordítanak. A védett természeti területen a Nagy Fertő mocsár betekintést enged védett, látványos madár, hüllő, kétéltű és növényvilágába. A Fertőt a gyógyfürdő termálvize táplálja.

A település híres vadászturizmusáról is, a vadászházban pedig szívesen vendégül látják az éhes turistákat egy vadpörköltre és egy finom pohár, helyi borkülönlegességre.

Aki Cserkeszőlőre látogat, érdemes elkirándulnia a közeli Kecskemétre is, vagy a kicsit távolabbi Szegedre.

Szálláshelyei

Annak ellenére, hogy Cserkeszőlő egy apróbb, hangulatos település, rengetegféle szálláshely közül válogathatnak az ide látogatók. Európai színvonalú hotelek, szállodák és apartmanok kínálatai között szemezgethetnek. Látogasson el rendszeresen a hotelkupon.hu oldalára és válassza ki a legjobb kedvezményeket.

Aktuális kupon ajánlatok itt: Cserkeszőlő

Hasonló szállások Cserkeszőlő környéken

VISSZA