Debrecen

Magyarország keleti részén fekszik és a második legnagyobb népességű településünk a főváros után. Története több mint négyszáz éves múltra tekint vissza, így biztos lehet benne, hogy bőven tartogat látnivalókat.

Debrecen részletes bemutatása

Aquaticum Mediterrán Élményfürdő, Debrecen

A különleges fürdőhely a debreceni nagyerdőben található, ahol az év minden napján egy trópusi erdőbe, a nyárba csöppenhet. A család minden tagja számára remek feltöltődést biztosít, hiszen a baba medencéktől kezdve egészen a csúszdákig és masszázs szolgáltatásokig mindent megtalálhatnak, ami csak a testi-lelki feltöltődéshez szükséges.

Emlékművek Debrecenben

Akik kedvelik a történelmi látnivalókat, érdemes ellátogatniuk a Református Nagytemplomba, a Déri múzeumba, a történelmi belvárosba, ahol kellemes kikapcsolódást nyújt a Piac utca és a Kossuth tér.

A természetvédelmi területen fekvő Nagyerdő kedvelt kirándulóhely az itt lakók és turisták számára egyaránt. Az erdőben található a Diószegi Sámuel oktatóközpont, ahol közelebbről is megismerkedhetnek a természet csodáival, valamint a Gyöngyvirág és Odvas keltike tanösvényeken is érdemes nagy sétákat tenni. A Nagyerdő nevezetes látnivalói továbbá a Medgyessy sétány ahol híres költők szobraival találkozhatunk, a Békás-tó és a kicsik örömre a Millenniumi játszótér.

Szezonális eseményei

Természetesen a minden évben megrendezésre kerülő Virágkarnevál rengeteg turistát vonz a városba, mivel egyedülálló élményt nyújt. A fővárosban is ismert Múzeumok éjszakája Debrecenben is várja a művészet szerelmeseit. A Nagyerdei Szabadtéri színpad a szezonban megannyi remek darabot tartogat a látogatók számára.

A városban számtalan kiváló étterem, kávézó és cukrászda között válogathatnak az éhes turisták.

Debrecenben számos árfekvésű szállás közül válogathat, az egyszerűbb panzióktól kezdve egészen a luxus szolgáltatásokat is nyújtó hotelekig. A hotel kupon oldalunkon rengeteg kedvező ajánlat közül válogathatnak családjával vagy párban egyaránt.

Aktuális kupon ajánlatok itt: Debrecen

Hasonló szállások Debrecen környéken

VISSZA