Hajdúszoboszló a fürdőváros

Kelet-Magyarország egyik méltán legkedveltebb üdülőhelye. Debrecentől csupán 20 km-re fekszik, ahol szintén remek programokkal találkozhatnak az ide látogatók.
Legnagyobb vonzereje európai hírű fürdőiben rejlik, melyek egész évben kiváló kikapcsolódást és gyógyulást nyújtanak a vizek kedvelőinek.

Hajdúszoboszló részletes bemutatása

Gyógyfürdő

Az egész évben nyitva tartó gyógyfürdő országos gyógyító központként funkcionál. A gyógyvízben való regenerálódás mellett olyan különleges szolgáltatások között válogathatnak, mint az iszappakolásos kezelések, szénsavas fürdő, vízsugaras masszázs vagy víz alatti gyógytorna.

Hajdúszoboszlói Aquapark

Az Aquapark talán a város egyik legvonzóbb programja, egész napos kikapcsolódások helyszíne. Az Aquaparkban kilencféle csúszda található. A merészebbek számára néhány éve kialakításra került az Extrém zóna, ahol meredek csúszdákkal és sziklamászó fallal találkozhatnak a legbátrabb strandolók. Természetesen az Aquapark a kicsikre is gondolt, sok élményelemmel gazdagított gyermek medence várja már az egészen aprócska gyermekeket és szüleiket. Az Aquapark júniustól egészen őszig várja a csúszdázás és strandolás szerelmeseit.

Nem csak a fürdők városa Hajdúszoboszló

A vizes élmények mellet érdemes sétát tenni a városban ahol a látnivalók között érdemes megemlíteni a Csokonai Nemzeti Színházat, a klasszicista stílusban épült Városházát, a Bocskai István Múzeumot és Déri Múzeumot, a Hortobágyi Látogatóközpont és Kézműves udvart, valamint még sok más kulturális és szórakoztató komplexumot.

Széleskörű szállás kínálat

Hajdúszoboszlón több féle apartman, hotel, kemping, magánszállás és vendégház között válogathatnak a páros üdülésre vagy családi nyaralásra érkezők. A szálláshelyek jelentős része kedvezményes vagy ingyenes belépőt biztosít a fürdőkomplexumok valamelyikébe, melyet érdemes figyelembe vennie választása során. A hotelkupon.hu oldalán jelentős, akár 50% feletti kedvezményekhez is juthat egy-egy szálláshelyen.

Aktuális kupon ajánlatok itt: Hajdúszoboszló

Hasonló szállások Hajdúszoboszló környéken

VISSZA