Hévíz

Hévíz egyedülálló, természetes és biológiailag aktív gyógyvizes taváról híres nem csak hazánkban, hanem egész Európában. Magyarország legnépszerűbb fürdővárosa. A Tófürdő 2009-ben óriási felújításon ment keresztül, egész évben várja pihenni és gyógyulni vágyó vendégeit.

Hévíz részletes bemutatása

A Tófürdő

A tó közepén téliesített fürdőtér lett kialakítva, melyet évszaktól függetlenül bármikor használhatnak a látogatók. A gyógyvíz nem csak a mozgásszervi betegségektől szenvedők számára ideális, hanem nyugtató hatása is van, így az idegrendszeri problémákkal küzdők is előszeretettel látogatják a tavat. A tó átlagos vízhőmérséklete 35 Celsius fok, de télen, a tó fölé képződő párasapkának köszönhetően sem esik kellemes 26 fok alá.

A Tófürdő természetvédelmi területen fekszik, a vízben tündérrózsák között úszhatunk. A tavat egy park öleli körül, melyben lombhullató mocsári citrusokkal találkozhatunk közvetlenül a vízparton. Télen és nyáron egyedülálló és mesés látványban, élményben lehet része a látogatóknak.

Hévízről, a városról

Egy igazán mediterrán hangulatú és nyüzsgő kisvárossal találkozhat, ha ellátogat ide. Szezonális kulturális programokon vehet rész családjával vagy párjával, valamint a környéken is megannyi szórakozási lehetőség között válogathat. Az ide látogatóknak érdemes ellátogatnia a hévizi piacra, ahol helyi különlegességekkel és termelői finomságokkal találkozhatnak, az árusok pedig szívesen kínálják kóstolóra portékájukat.

A városban számos étterem, kávézó és cukrászda közül válogathatnak az éhes vagy nassolni vágyó turisták. Érdemes megkóstolni a helyi borokat is. Ha a városkában járunk tanácsos ellátogatni a szomszédos, Balaton parti Keszthelyre is, ahol a magyar tengeren kívül további kulturális és szórakoztató programok között válogathat.

Hévíz rengeteg fajta szállástípust kínál az ide látogatóknak, érkezzenek akár egy romantikus hétvégére vagy családi nyaralásra a gyermekekkel, nagy szülőkkel. Hotel kuponjaink között mindenki megtalálhatja a számára ideális hotelt, apartmant vagy panziót.

Aktuális kupon ajánlatok itt: Hévíz

Összes ajánlat megtekintése

Hasonló szállások Hévíz környéken

VISSZA