Miskolc-tapolca

Európai színvonalú Barlangfürdőjéről híres Miskolctapolca, de a környék még számos látnivalót tartogat. Miskolctapolca autóval és tömegközlekedési eszközökkel is kiválóan megközelíthető, akár egy-két napos, vagy hetes kikapcsolódások ideális helyszíne. Miskolc városrészeként pedig Miskolc központjától mindössze 5 km-re található.

Miskolc-Tapolca részletes bemutatása

A Barlangfürdő

Fedett és szabadtéri medencék egyaránt megtalálhatóak a fürdőkomplexumban, de a legkedveltebb, a természetes barlangrendszerben található, 30 Celsius fok körüli meleg vizes medencék, mely a gyógyulni vágyóknak és rehabilitáció alatt állóknak is kedvez.

A Barlangfürdő festői környezetben fekszik, egy hatalmas parkban. Ha éppen nem fürdőzéssel szeretne tölteni egy napot, a parkban csónakázótó szórakoztatja a látogatókat, valamint egy nyári bob pályán száguldozhatnak akár a gyermekekkel együtt kedvükre. A család ifjú tagjai számára jól felszerelt játszótér is található a parkban.

A Barlangfürdőbe a szálláshelyek jelentős része kedvezményes vagy akár ingyenes belépőt is biztosít vendégeik számára.

Miskolctapolca további nevezetességei, látnivalói

A barlangból kialakított Sziklakápolna igazán egyedülálló élményt nyújt, ahol vasárnaponként a mai napig római katolikus misét tartanak. A templom előterében szobrokat láthatunk, impozáns, boltíves főhajója pedig eléri a 25 métert, remek akusztikát nyújtva.

A város szélén, az erdős részen egy új építésű kalandpark várja a felnőtteket és gyerekeket egyaránt, valamint játszótéren is szórakozhatnak a kisebbek. A felnőttek és nagy gyerekek számára a szórakoztatóközpont gokart pályája nyújt izgalmas élményt.

A környéken a túrázás és természet szerelmesei hatalmas sétákat és barangolásokat tehetnek.

Miskolctapolca rengeteg típusú szálláshelyet kínál mind árfekvést, mind a szolgáltatások sokféleségét és minőségét tekintve. Látogasson el rendszeresen a hotelkupon.hu szállás kupon oldalra és találja meg az igényeihez legjobban igazodó, óriási kedvezményeket.

Aktuális kupon ajánlatok itt: Miskolc-Tapolca

Hasonló szállások Miskolc-Tapolca környéken