Sárvár

Sárvár Nyugat-Magyarországon található és az ország TOP 10 legnépszerűbb üdülőparadicsomának egyike nem csak honfitársaink, de a külföldiek körében is. Aki ide látogat, érdemes kirándulást tenni a szomszédos Szombathelyre és Celldömölkre egyaránt. Megannyi kulturális és szórakoztató látnivaló közül válogathatnak a város vendégei.

Sárvár részletes bemutatása

Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő

2002-be nyitotta meg kapuit a gyógy- és wellness fürdő, ahol kortól függetlenül mindenki megtalálja a számára ideális kikapcsolódást. A fürdő fennállása óta több díjban is részesült. A fürdőkomplexumban kül- és beltéri medencék, gyógyvizes medencék, pezsgőfürdő, baba medence, hullámfürdő, csúszdák és úszómedence is várja az ide látogatókat. A szaunázás szerelmesei szintén hódolhatnak szenvedélyüknek.

Látnivalók

Számos látnivalót tartogat a turisták számára. A reneszánsz stílusban épült Nádasdy-vár díszterme nagyon látványos freskói miatt, érdemes megtekinteni a Szent László és Szent Miklós templomokat is.

A kirándulók számára ajánljuk a városka környékét, hiszen itt halad át az Országos Kéktúra útvonal egy szakasza.

A Gyógy- és Wellnessfürdő közvetlen szomszédságában található a sárvári kalandpark, mely kicsik és nagyok számára egyaránt rendhagyó élményt nyújt, hiszen korcsoportok szerint lettek kialakítva a pályák, a nehézségi szinteket szem előtt tartva. A kalandpark mellett íjászpálya is található, ahol kipróbálható őseink egyik fő vadászfegyvere. Ha további aktív pihenésre vágynak, a városban bowling, teniszpálya is található, valamint a városka taván nyáron csónakázhatnak és vízibiciklizhetnek, télen pedig korcsolyapályaként funkcionál.

Sárváron sokféle étterem, boros pince, kávézó és cukrászda között  válogathatnak a gasztronómia kedvelői.

Ha pedig rendhagyó módon szeretné körüljárni a várost, próbálják ki a Sihu városnéző kisvonatot, mely akár 56 fő szállítására is képes 2 kocsijával.

A hotel kuponok között számos kedvezményes hotel és apartman ajánlat között válogathatnak az ide látogató párok és családok.

Hasonló szállások Sárvár környéken

VISSZA