Magyarország legnépszerűbb üdülővárosa: Gyula

Az ország délkeleti részén, az Alföldön terül el a határ mellett, nevét hallva mindenkinek a méltán híres gyulai kolbász és a wellness szállodák, pihenés és aktív kikapcsolódás juthat eszébe, hiszen hazánk egyik legkedveltebb üdülőparadicsoma.
Egész évben remek programok várják, sok parkkal és műemlékkel találkozhat, valamint nagy kirándulásokat tehet a környéken vagy a közelben lévő városokban, úgy mint Békéscsaba vagy a szomszédos Romániában, 1 óra autóútra lévő Nagyvárad.

Gyula részletes bemutatása

Gyulai Várfürd

A Gyulai Várfürdőben párosan, barátokkal vagy akár az egész családdal kellemes napot tölthet el. Tizenhat medencéjével az ország egyik legkedveltebb fürdője, ahol télen-nyáron remek kikapcsolódásban lehet része. A mozgásszervi megbetegedéstől szenvedők előszeretettel látogatják a fürdőt gyógyvize miatt, valamint a rehabilitáció alatt állókra is kiváló hatással van.
A szálláshelyek sokszor kínálnak kedvezményes belépőt vendégeik számára a Gyulai Várfürdőbe.

Kulturális programok Gyulán

Ha itt jár és nem csak vizes kikapcsolódásra, hanem kulturális élményre is vágyik, mindenképpen látogasson el a gyulai Almásy-kastélyba. A kastély körül gyönyörű és impozáns kert terül el, ahol nagy sétákat tehet. A kastély és kertje is folyamatos restauráció és karbantartás alatt áll, így csodás élményt nyújthat családos sétákon vagy egy romantikus andalgás során.
A kulturális élményt a gyulai várral fokozhatja, mely a város egyik jelképe. Több kiállító teremmel is rendelkezik, melyekben maga a vár és Magyarország történelmét mutatják be a látogatók számára. A gyulai várból fekvéséből adódóan csodás kilátás nyílik a városra.
A wellness kikapcsolódáson és kulturális programokon túl gasztronómiai élményekkel is gazdagodhat, valamint egész évben szezonális programokkal és kikapcsolódási lehetőségekkel várják az ide látogató párokat és családokat.
A hotelkupon.hu oldalán megannyi szálláshely között válogathat Gyulára.

Aktuális kupon ajánlatok itt: Gyula

Összes ajánlat megtekintése

Hasonló szállások Gyula környéken

VISSZA