Siófok

Siófok Balaton déli partján fekszik és nagyon népszerű üdülőhely mind a fiatalok, mind az idősebbek körében. Éjjel nappal pezsgő életének köszönhetően soha nem fognak unatkozni az ide látogatók.

Siófok részletes bemutatása

Siófok a Balaton legnagyobb városa

Autóval és tömegközlekedési eszközökkel egyaránt könnyen megközelíthető.

Két partra osztatjuk, a Sió csatornától keletre fekvő szekció az Aranypart, Nyugatra pedig az Ezüstpart található. Utóbbi inkább a családosok és a nyugodt pihenést kedvelők számára ajánlott. Az Aranypart mellett húzódik a Petőfi sétány megannyi szórakozási lehetőséggel, pubbal és étteremmel, valamint a fiatalok által kedvelt szállodákkal és apartmanokkal. A város partján fizetős és szabad strandokat is találhatunk.

Siófok is magán viseli a déli part sajátosságát, a sekély vízmélységnek köszönhetően nem kell tartania a hirtelen mélyülő, kiszámíthatatlan talajtól, így a pici gyermekekkel is bátran indulhat neki a strandnak.

Egész évben várja a fürdőzni és pihenni vágyókat, rossz időben és a hűvös évszakokban számos wellness szálloda ajánlatai között válogathat.

Siófok turizmusa

A Balaton legnagyobb városában nem csak fürdőzésre van lehetőség, hanem számos látnivalót is tartogat. A kikötőből hajótúrákra indulhat a Balaton vizén, megtekintheti a Sió zsilipet, valamint a központban lévő Víztornyot. A Rózsakertben, Jókai parkban és Millennium parkban nagy sétákat tehet párjával vagy családjával, ahol a gyermekeket játszóterek is szórakoztatják.

A fiatalok kedvelt Balaton parti városa

A fiatalok számos kis és nagyobb méretű klub között válogathatnak, mint a Flört, Palace és a Petőfi sétány megszámlálhatatlan mennyiségű vendéglátó egysége, ahol az asztalon táncolástól, a finom koktélok szürcsöléséig mindent megtalálhatnak.

Főként a tavaszi, nyári és késő nyári szezonban remek programokkal találkozhatnak a Siófokon nyaralók. Látogasson el rendszeresen a hotel kupon oldalra és válassza ki az igényeihez leginkább illő ajánlatokat, csapjon le a legnagyobb kedvezményeket kínáló szállás ajánlatokra.

Aktuális kupon ajánlatok itt: Siófok

Összes ajánlat megtekintése

Hasonló szállások Siófok környéken

VISSZA