Zalakaros

Zalakaros a Balatontól dél-nyugatra, csupán fél óra autóútra helyezkedik el. Magyarország egyik legkedveltebb üdülővárosa fürdői révén, valamint a Magyar Fürdővárosok szövetségének méltán híres tagja.

Zalakaros részletes bemutatása

Kikapcsolódás Zalakaroson a gyógyfürdőben

A legvonzóbb programlehetőség a városban az európai színvonalú Gránit Gyógyfürdő, mely egész évben várja a pihenni és feltöltődni vágyókat egyaránt. Külső és belső medencékkel is rendelkezik, valamint gyógyászati és wellness centrumában számos magas színvonalú szolgáltatás közül válogathatnak. A fürdő úgy került kialakításra, hogy az egészen pici gyermekekkel érkező családok, a fiatal párok és az idősebbek számára is kellemes és maradandó élményt, feltöltődést biztosítson. Különleges gyógyvize egyedülállóan pozitív hatással van a gyógyulási, rehabilitációs céllal érkezők számára, valamint a szauna udvarban is sokféle élménnyel várják a látogatókat.

Látnivalók Zalakaroson

Számos vallási látnivaló található a településen, mint a Szent Anna templom, az Új templom, a Szent István és Boldog Gizella szobra, a Szent Orbán szobor és az Isteni Irgalmasság templom. A borok kedvelői mindenképpen látogassanak el a Szőlőhegy pincesorhoz és a Szent Orbán pincészetbe.

Ha kedvelik a mozgalmasabb programokat a Garabonciás 7 vezér történelmi kalandfarm és a város legmagasabb pontján található kilátó is ideális választás. Ha pedig egy kellemes andalgásra és varázslatos környezetre vágynak, látogassanak el az Arborétumba, mely szezonális szépségekkel várja az ide érkezőket.

A nagyobb túrázás kedvelői a térségben megannyi természeti szépség között válogathatnak, mint a sziklaszurdok és a Kis-Balaton környéke.

A városban számos étterem, cukrászda, kávézó és kellemes hangulatú vendéglátóhely várja az éhes és szomjas turistákat.

A családdal, esetleg párban vakációra vagy feltöltődésre érkezők rengetegféle árfekvésű és széleskörű szolgáltatásokat nyújtó szállások közül válogathatnak hotel kupon oldalunkon egész évben.

Aktuális kupon ajánlatok itt: Zalakaros

Összes ajánlat megtekintése

Hasonló szállások Zalakaros környéken

VISSZA