Hogyan működik

A www.hotelkupon.hu oldalunkon kétféleképpen is foglalhatsz magadnak szállás kupont!

1, Neked csak egy minimális előleget kell kifizetni előre, a fennmaradó összeget a helyszínen kell majd rendezned a szálláshelyen, vagy a szálláshellyel egyeztetett módon (esetleg utalással, bankkártyás fizetéssel).

2, A teljes összeget kifizeted előre és a helyszínen már csak átnyújtod az általunk küldött kupont! Ne feledd, hogy az IFA (Idegenforgalmi adó) soha nem képezi a csomag részét így azt mindig a helyszínen kell fizetned.

Vásárlás előtt mindig célszerű a szálláshellyel időpontot egyeztetned és csak utána vásárolni, hogy biztosan legyen szabad szoba, abban az időpontban, amikor utazni szeretnétek.

Oldalunkon az ajánlatok megtekintéséhez nem kötelező a regisztráció, személyes adataidat csak az előleg befizetésekor kérjük be az ügyintézés érdekében, de természetesen adataidat harmadik félnek nem adjuk ki, ezt az Adatkezelési tájékoztatóban, írásban is garantáljuk (http://www.hotelkupon.hu/adatvedelem).

Amennyiben megvásároltál egy kupont, kapsz egy automatikusan generált e-mail-t (tárgy: hotelkupon.hu megrendelés visszaigazolás) a megadott címedre, amiben megtalálod a Megrendelés részleteit, teendőid, személyes adataidat és a szálláshely adatait. Miután kifizetted az előleget vagy a teljes összeget, az imént említett e-mail-ben leírtak szerint, kapsz ismét egy automatikusan generált levelet, benne az általad kifizetett előlegre vagy teljes összegre vonatkozó díjbekérővel és a kuponoddal/vouchereddel .pdf formátumban, amit kinyomtathatsz.
Ezt a kupont kell magaddal vinni utazáskor, hogy érvényesítsd a kedvezményes ajánlatot!

Minden ajánlat csak néhány napig szerepel az oldalunkon, ilyenkor érdemes rájuk lecsapni, mert később nincs rá lehetőség. Természetesen a kupon/voucher beváltható egy sokkal tágabb időintervallumon belül, ezeket a dátumokat minden ajánlaton feltüntetjük a következőképpen:

Megvásárolható: ez a dátum jelzi, hogy maximum meddig van jelen az ajánlat az oldalunkon (amennyiben el nem fogy idő előtt)

Beváltható: Ez a dátum jelzi, hogy a kuponodat meddig válthatod be legkésőbb az adott szálláshelyen.

Visszafizetési garancia: 14 naptári napig a nekünk fizetett összeget visszakérheted.