Uuupsz! A keresett ajánlat lejárt :(

Az ajánlat lejárt, kérjük folytasd a főoldalon, vagy nézzd meg a hasonló ajánlatainkat

További népszerű ajánlataink

-27%
Ma lejár
Városlátogatás Lisszabonban - Hotelkupon.hu

Városlátogatás Lisszabonban

Repülős utazás
 • Lisboa
 • 4 nap, 3 éjszaka, 2 fő részére
 • Reggeli
 • Megvásárolható: 2018. május 10-ig
 • Fontos! Beváltható: 2018.05.26-ig *
259 900 Ft helyett
189 990 Ft
00 nap
00 óra
00 perc
00 mp

Az indulás időpontja:


100% pénzvisszafizetési garancia 14 napig
Biztonságos fizetési lehetőségek
Barátságos ügyfélszolgálat

4 napos városlátogatás Lisszabonban októberben és 2018 tavaszán.

Akciós csomagajánlat tartalma - Városlátogatás Lisszabonban (Lisboa)

 • Szállás 3 éjszakára reggelis ellátással a ***-os belváros közeli szálloda kétágyas szobáiban (pl. A.S Hotel Lisboa, Residencial Horizonte vagy hasonló)
 • Utazás közvetlen menetrendszerinti repülőjárattal (TAP légitársaság) Budapest – Lisszabon– Budapest útvonalon
 • Utasonként 1 db kis kézipoggyász szállítása
 • Programjavaslat
 • 1.nap:  Elutazás közvetlen járattal Budapestről Lisszabonba, utazás egyénileg a szállodába vagy transzfer igénylése esetén transzferbusszal. Szabad program, célszerű a délután/este folyamán a belvárost felfedezni, megismerkedni a helyi gasztronómiával, elvegyülni a Rua Augustán, vagy felpattanni a 28-as villamosra, mely kihagyhatatlan, ha Lisszabonban járunk.
 • 2. nap:  Reggeli után egész napos szabad program, vagy egész napos (fakultatív program min. 8 főtől 7 990 Ft/fő) Lisszaboni gyalogos városnézés (Belváros- Alfama negyed–Belém).
  Elsőként Lisszabon belvárosában sétálunk (Rossio tér). Megismerkedünk Portugália nevezetességeivel, történelmével, hagyományaival és gasztronomiájával. Meredek utcákon át a várba indulunk, innen nagyszerű kilátás nyílik Lisszabon városára. Az Alfama negyeden keresztül, belevetjük magunkat az Alfama szűk sikátoraiba, ahol egykor mórok laktak és egyben Lisszabon legrégebbi része. A negyed kitűnően őrzi régi hangulatát, a düledező házak alatti fűszerboltokban, pékségekben és apró üzletekben bepillantást nyerhetünk Lisszabon egykori életébe. A meredek és szűk utcákon találkozhatunk a híres lisszaboni villamossal is (28-as). Néhány villamos– ha minden igaz – San Franciscóból származik. Az 1755-ös nagy lisszaboni földrengés szinte teljesen elpusztította az alsóvárost, a mai belvárost (Baixa). Az építészek ide teljesen új városrészt varázsoltak, a párhuzamos utcákat neoklasszicista épületekkel szegélyezték és kialakították a mai Lisszabon kereskedelmi központját. Ezt követően, villamossal a Belém negyedbe látogatunk. A Tejo, Portugália legnagyobb folyójának partjáról jól láthatjuk a hatalmas, 2 km hosszú Április 25. hidat, amelyet a Golden Gate hídról (San Francisco) mintáztak. Meglátogatjuk a Jeromos kolostort, amely a felfedezések korának gazdagságát idézi. Az épületegyüttes szépségét Portugáliában szinte csak a Batalha kolostorhoz lehet hasonlítani. Túra időtartama 7 óra. Közlekedés: gyalogos, villamos, ingyenes lift.
 • 3. nap:  Reggeli után egész napos szabad program, vagy egész napos (fakultatív program busszal min. 12 főtől: 11 990 Ft/fő) Sintra -Cabo da Roca-Cascais.
  Sintra, mely mikroklímája és természeti szépsége miatt évszázadokon keresztül a portugál királyi család nyaralóhelyeként szolgált és jelentős történelmi hátterének, épületeinek köszönhetően az UNESCO világörökség listájára került. Lisszabonból autóval/kisbusszal utazunk (40*perc) Sintrába. Első megállónk a Mánuel király stílusú Városháza, az „aranykorszak”szimbólumaival díszeleg szemünk előtt. Ahhoz, hogy jól induljon a napunk a közeli, egyik legrégebbi (1756) kávézóban megkóstoljuk (opcionális) Sintra tipikus süteményeit a Queijadas de Sintra és Travesseiro de Sintra-t.Végig sétálunk a kortárs szobrokkal díszített sétálóutcán, csodálva a város egyedi hangulatát. A belvárosban a Nemzeti palotát (Palácio Nacional de Sintra) annak terét és kilátóját vesszük figyelembe (belépő opcionális*). Nem messze a palotától egy meglepetéssel szolgálunk, ahol szintén alkalmunk adódik a pihenésre. Sintra apró szuvenir boltjai, vásárlásra csábítanak, miközben ezen áruk szimbólumairól hallgatunk, irány a Cabo da Roca (Szikla-fok), a kontinentális Európa legnyugatibb pontja. A portugálok nemzeti költője, Luís de Camões így írt e helyről az Os Lusíadas VIII. énekében: „Ahol a Föld véget ér és a tenger kezdődik” (Onde a Terra se acaba e o mar começa).
  Cascais az egykori halászfalu a portugál királyi család üdülőhelye lett a 19. század végén. Sétánk során, bekukkantást nyerünk egy kis öbölbe, ahol akár kagylókat is gyűjthetnek. Végigsétálunk a hullámos macskaköves sétáló utcán, ahol szuvenír boltok és éttermek tömege kínálkoznak. A reggeli halfogás után, az Atlanti óceánon pihennek meg a halászhajók. Hálók és csapdák kéznyújtásnyira húzódnak ..ha akad időnk,egy-két óceánparti látogatást is teszünk. Túra időtartama 8 óra. Közlekedés: kisbusz.
 • 4. nap:  Reggeli után szabad program, vagy félnapos kirándulás (fakultatív program min. 8 főtől 4 990 Ft/fő) Krisztus Király szobor (Cristo Rei) és Almada. A Krisztus király szobor (Cristo Rei) Jézust ábrázoló műalkotás a portugáliai Almada településen található, Lisszabonból komppal jutunk át a túloldalra a Tejo folyón. Hamarosan, Cacilhas városkába érkezünk ahol, gyönyörű rálátás tárul elénk Lisszabonra. Kihagyhatatlan, a Dom Fernando II e Glória 19 sz. hajó megtekintése, belépős(opcionális).Utunkat busszal folytatjuk tovább a Krisztus Király szoborhoz, Almada városán keresztül. Lisszabonra vetett tekintetével és tárt karjaival várja látogatóit a Tejo déli partján. Egy felvonóval lehet felmenni a 80m magasan lévő teraszra (opcionális), ahol a 28 m magas szobor emelkedik az ég felé. Utunk visszafelé busszal és komppal történik. A folyóról kiváló képeket készíthetünk az Április 25.-i hídról.
  Időtartam: 4h (úttal együtt) Közlekedés: komp, busz, gyalogos.
 • A program után, a menetrend függvényében utazás egyénileg a repülőtérre, vagy transzfer igénylése esetén transzferbusszal, majd közvetlen járattal Budapestre.

További információk - Városlátogatás Lisszabonban (Lisboa, Portugália):

*A kupon beváltható az alábbi időpontokban, a szabad helyek függvényében:  2018.05.08-12, 05.22-26.

 • FONTOS: Foglalni a kupon megvásárlását követően 3 napon belül tudsz úgy, hogy elküldőd az alábbi adatokat az utazási iroda e-mail címére ( ertekesites@budavartours.hu ) kuponkód, ajánlat neve és dátuma, utazó/k neve, pontos születési dátum (év/hónap/nap), e-mail cím, telefonszám, lakcím . Az utazási irodával való szerződéskötés után az időpont nem módosítható és nem lemondható.
 • Az ajánlat az utazást tartalmazza
 • 1 kupon 3 éjszakára érvényes 2 fő részére
 • A kupon a vásárlástól számított 14 napig visszaváltható
 • Útlemondási díj: 1%
 • 23 kg-os feladott poggyász szállítása, nagy kézipoggyász szállítása + fedélzeti ellátás: 6000 Ft/fő (a foglaláshoz tartozó létszámnak megfelelő mennyiség kerül felszámításra)
 • Betegség-, baleset és poggyászbiztosítás:
 • Colonnade Classic kalkulált: 2750Ft/fő
 • Prémium kalkulált: 3600 Ft/fő
 • Privilég kalkulált 4 600 Ft/fő
 • Transzfer (repülőtér – szálloda – repülőtér között): 8990 Ft/fő
 • Egyágyas felár: 22 990 Ft/fő
 • Várható menetrend (A légitársaság fenntartja a jogot menetrend változtatásra):
  *2017. október 03, 17; április 03, 17 és május 08, 22-es indulásnál: Budapest 15:50 – Lisszabon 18:30 / Lisszabon 00:30 – Budapest 05:00
 • Idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő: kb. 1 EUR/fő/éjszaka

Elérhetőségek

BUDAVÁR Tours Kft.
Telefon: (+36-1) 3-56-56-56
E-mail: ertekesites@budavartours.hu
Web: www.budavartours.hu


Az indulás időpontja: